موفقیتی دیگر برای مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت در سال1399

مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت موفق به کسب رتبه هفتم در بین مراکز تحقیقات وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور با سابقه بیش از 5 سال در تازه ترین رتبه بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
فرآیند ارزشیابی فعالیتهای مراکز تحقیقاتی بر اساس شاخص هایی مانند تعداد مقالات چاپ شده در پایگاه های معتبر بین المللی، تعداد مقالات با همکاری بین المللی، تعداد استنادات و شاخص H مرکز در نظر گرفته شده است.
دکتر مجتبی لیمویی رییس مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت کسب این موفقیت چشمگیر را  به  اعضا محترم هیت علمی مرکز و همه عزیزانی که با این مرکز همکاری دارند تبریک عرض نمود و اظهار داشت بسیار جای افتخار هست که در صفحه اول مراکز با بیش از ۵ سال سابقه  ۴ مرکز تحقیقات از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار دارد. کسب مقام هفتم مرهون زحمات فراوان اعضا هیات علمی مرکز و  پژوهشگران است که در شرایط فقدان امکانات ضروری  با همتی والا کاری بس بزرگ را به انجام رسانیده اند.